Välkommen till Enbärets förskola en del av Kungsängsenheten. De samlade förskolorna och skolorna i Smedby - Rambodalsområdet. Vi bildar barnen för var de ska vara i framtiden, inte var vi är idag. Vi är en enhet med ett gemensamt pedagogiskt förhållningssätt. Verksamheten bedrivs i flera byggnader som alla ligger naturnära vilket vi använder oss medvetet av. I och med att vi är en stor enhet med en mångfacetterad verksamhet kan vi förverkliga och utveckla forskning och organisationen på ett bra sätt.

Sidor

fredag 14 augusti 2015

Välkomna till en ny termin på Enbäret!

Hej alla barn och föräldrar!!!

Vi vill hälsa alla välkomna till en ny spännande termin på Enbäret!

Vi hälsar vår vikarie Johanna Flintberg varmt välkommen till oss på Enbäret/Kotten! Hon ersätter Elin som numera arbetar i Söderköping. 

Denna vecka har vi börjat med inskolningarna - åtta nya kompisar börjar nu i Augusti! De barn som är tillbaka efter semestern har fått en mjukstart med mycket utevistelse och fri lek. 

Kom ihåg att barnen behöver ha en egen vattenflaska här på förskolan. Utebyxor är också ett måste så vi kan undvika att få in sand och smuts på avdelningarna.

Nytt för terminen: Från och med v.33 börjar vi servera frukost mellan 07.15-07.30 och de barn som ätit hemma eller kommer senare än 07.30 erbjuds annan verksamhet tillsammans med en pedagog. 

De närmsta veckorna kommer vi fokusera på uppstarten av vårt nya tema som är MÖNSTER - så spännande!!!

Vi ses!!!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar