Välkommen till Enbärets förskola en del av Kungsängsenheten. De samlade förskolorna och skolorna i Smedby - Rambodalsområdet. Vi bildar barnen för var de ska vara i framtiden, inte var vi är idag. Vi är en enhet med ett gemensamt pedagogiskt förhållningssätt. Verksamheten bedrivs i flera byggnader som alla ligger naturnära vilket vi använder oss medvetet av. I och med att vi är en stor enhet med en mångfacetterad verksamhet kan vi förverkliga och utveckla forskning och organisationen på ett bra sätt.

Sidor

måndag 26 oktober 2015

Berättelser...

Några barn började att rita sagor idag inspirerade av böckerna om den underbara familjen kanin. Men hur gör man om man vill ha text till och inte kan skriva själv? Ja... Kanske kan en vuxen hjälpa till. Barnen fick berätta och en pedagog skrev ner berättelsen på baksidan till bilden. Oj, vilka berättelser!
Att lägga i pappret i laminatorfilmen var svårt. "Jag är jättestark" "är det viktigt att vara stark när man försöker lägga i pappret?"


"Nu blir den hårt"
På samlingen fick barnen berätta om sin bild och vad sagan handlade om! Efter det läste vi sagorna. Publiken var som trollbunden... Och författarna så stolta när applåderna kom.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar