Välkommen till Enbärets förskola en del av Kungsängsenheten. De samlade förskolorna och skolorna i Smedby - Rambodalsområdet. Vi bildar barnen för var de ska vara i framtiden, inte var vi är idag. Vi är en enhet med ett gemensamt pedagogiskt förhållningssätt. Verksamheten bedrivs i flera byggnader som alla ligger naturnära vilket vi använder oss medvetet av. I och med att vi är en stor enhet med en mångfacetterad verksamhet kan vi förverkliga och utveckla forskning och organisationen på ett bra sätt.

Sidor

måndag 23 november 2015

Måndagens aktiviteter.

Idag delade vi upp barnen. Några av de yngre barnen stannade kvar inne. Det är spännande att få upptäcka miljön i en mindre grupp barn i samma ålder. Barnen blir modigare, ser fler möjligheter och vågar mer!


Vi byggde en djurpark av duplo tillsammans för att alla djuren skulle få plats. Här tränar barnen på samarbete och att dela med sig. 

Och efter det blev det sång och rörelse/dans till musik.


Under tiden var resten ute och lekte regellekar, följa John och Kramkull. För några var det kända lekar och för andra var det första gången. Barnen påminner varandra om reglerna och tittar på varandra för att lära sig! När vi alla var varma gick vi till nya lekparken som ligger intill förskolan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar