Välkommen till Enbärets förskola en del av Kungsängsenheten. De samlade förskolorna och skolorna i Smedby - Rambodalsområdet. Vi bildar barnen för var de ska vara i framtiden, inte var vi är idag. Vi är en enhet med ett gemensamt pedagogiskt förhållningssätt. Verksamheten bedrivs i flera byggnader som alla ligger naturnära vilket vi använder oss medvetet av. I och med att vi är en stor enhet med en mångfacetterad verksamhet kan vi förverkliga och utveckla forskning och organisationen på ett bra sätt.

Sidor

torsdag 18 februari 2016

Mot biblioteket!

Fyra barn från kotten har varit på biblioteket idag! Två 5-åringar berättar:

Vi åkte buss till biblioteket! Vi fick vänta ganska länge för när det är snö då kan den inte riktigt komma i tid! Det var en massa människor som skulle upp på bussen.
Sen åkte vi. Till biblioteket. Å vi hittade massa rymdböcker och några LasseMajor! Och om rymden. På en avdelning måste man ta av sig skorna. Men några tog skoskydd istället. Vi sa hej till någon, hon hette Alice. Vi fick lära oss hur vi skulle göra när vi hade tagit ut böckerna, vi fick lära oss att ställa tillbaka dem på samma ställe för det var viktigt. Vid en jättevarmt fläkt åt vi äpple. Vi lånade böckerna vid en dator, 7 böcker 5 var om rymden! Vi har kollat så dem var bra innan!

Så spännande det ska bli att bläddra i dem! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar