Välkommen till Enbärets förskola en del av Kungsängsenheten. De samlade förskolorna och skolorna i Smedby - Rambodalsområdet. Vi bildar barnen för var de ska vara i framtiden, inte var vi är idag. Vi är en enhet med ett gemensamt pedagogiskt förhållningssätt. Verksamheten bedrivs i flera byggnader som alla ligger naturnära vilket vi använder oss medvetet av. I och med att vi är en stor enhet med en mångfacetterad verksamhet kan vi förverkliga och utveckla forskning och organisationen på ett bra sätt.

Sidor

måndag 9 maj 2016

Sol och sommarvärme!Nu när sommarvärmen och solen har kommit vill vi påminna er föräldrar om att smörja in era barn med solskyddsfaktor innan lämning. Ställ gärna en flaska på barnens hylla så bättrar vi på under dagen vid behov. Vi är ute mycket under dagarna och är barnet väldigt känsligt vill vi att ni tar hit tunna långärmade kläder. Barnet behöver också ha en solhatt eller keps här!

Kolla gärna om ditt barn har en vattenflaska, annars vill vi gärna att ni lämnar en på förskolan så barnet lätt kan dricka ute under dagarna. Glöm inte att skriva barnets namn på den!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar