Välkommen till Enbärets förskola en del av Kungsängsenheten. De samlade förskolorna och skolorna i Smedby - Rambodalsområdet. Vi bildar barnen för var de ska vara i framtiden, inte var vi är idag. Vi är en enhet med ett gemensamt pedagogiskt förhållningssätt. Verksamheten bedrivs i flera byggnader som alla ligger naturnära vilket vi använder oss medvetet av. I och med att vi är en stor enhet med en mångfacetterad verksamhet kan vi förverkliga och utveckla forskning och organisationen på ett bra sätt.

Sidor

fredag 12 augusti 2016

Viktig information!

Hej alla föräldrar!
Hoppas ni har haft en fantastisk sommar och semester.

Som ni alla vet slutade Jennifer hos oss i juni vilket har lett till en omorganisation i huset.
Detta innebär att Kicki, Josefine och Johanna kommer att arbeta tillsammans på Kotten, med stöd av vår nya kollega Fanny. Fanny har ett vikariat fram tills årsskiftet. Då ett av våra nya barn har diabetes, fyller Fannys tjänst funktionen som ordinarie i barngrupp, då ansvaret som resurs för barnet tillfaller de ordinarie. Detta ansvar som resurs kommer att cirkulera på personal från båda avdelningarna. 

På svampen kommer Annica, Minna och Gunilla att jobba ihop som arbetslag. Även Gunilla är en ny kollega hos oss, utbildad förskollärare och har ett vikariat fram till årsskiftet. 

Vi vill också passa på att påminna er om att våra fasta telefoner kommer att tas bort och att ni då istället kan nå oss på våra mobiltelefoner. 
Kotten: 0725294120 (vårt gamla gemensamma mobilnummer)
Svampen: 0725294071 
Om ni ringer under tiden som vi är ihopslagna (tidig morgon/sen eftermiddag) och vi inte svarar så beror det förmodligen på att vi pratar i den andra telefonen och ringer då upp er efter avslutat samtal.

Vi vill också informera att vi kommer att kalla till föräldramöte under september. 

Med vänlig hälsning, all personal på Enbäret

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar